www.valsamidis.com

Welcome to Essensteam Network

 
Christos Valsamidis Blog

Αυτή τη στιγμή

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 49 επισκέπτες και κανένα μέλος

Στατιστικά

1176558
Σήμερα
Εχθές
Εβδομαδιαίο
Μηνιαίο
Συνολικά
567
428
2144
9452
1176558
QR-Code
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
mass-recruiting

Βασική εργασία ως το τέλος


Μια ματιά στην πορεία καριέρας των ανθρώπων του δικτυακού μάρκετινγκ αποκαλύπτει εκπληκτικά φαινόμενα: Μετά από μια πετυχημένη εκκίνηση και στη συνέχεια μιας γρήγορης ανάπτυξης, ο άνθρωπος της κατευθυνόμενης πώλησης παραμένει στάσιμος.
Γιατί στους περισσότερους, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει τόσο καλά, ξαφνικά τίποτα δεν προχωράει; Η απάντηση είναι απλή όσο και επίπονη γι' αυτούς που τους αφορά: γιατί σταμάτησαν να κάνουν αυτό που τους έκανε πετυχημένους στην αρχή.

Οι νέοι συνεργάτες εάν είναι πρόθυμοι να δουλέψουν, είναι πετυχημένοι γιατί γι' αυτούς υπάρχουν μόνο δύο πράγματα που μπορούν να κάνουν: να κερδίσουν νέους πελάτες και να στρατολογήσουν νέους συνεργάτες.
Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο από το να εκτελούν τη βασική εργασία. Δεν έχουν ακόμη κανέναν, τον οποίο θα μπορούσαν να φροντίζουν συνεχώς. Δεν μπορούν να εκπαιδεύσουν άλλον ή να στέλνουν επιστολές, ενημερωτικά δελτία (newsletters). Τους απομένει μόνο η βασική εργασία η οποία τους κάνει και πετυχημένους!
Σε αυτό το σημείο έρχεται συνήθως η αντίρρηση των παλιών συνεργατών: λένε ότι πρέπει να φροντίζουν τους ανθρώπους τους και να τους οδηγήσουν στην επιτυχία. Αυτό είναι σωστό, αλλά ποιος είναι ο τρόπος που πρέπει να το κάνουν; Όταν φροντίζουμε κάποιον δεν σημαίνει ότι κάνουμε όλη τη δουλειά μόνοι μας, αλλά μαζί τους! Όποιος κάνει την δουλειά των άλλων, τους οδηγεί στην τεμπελιά και στη χαμηλή αίσθηση ευθύνης για την δική τους επιτυχία.
Όποιος αντιθέτως συνοδεύει τους συνεργάτες στις εργασίες, χωρίς να τις κάνει ο ίδιος, δημιουργεί μελλοντικά στελέχη, που σε λίγο καιρό θα φέρνουν εις πέρα μόνοι τους τη δουλειά.
Ο καλύτερος τρόπος φροντίδας είναι να αποδεικνύετε κάθε μέρα στους συνεργάτες σας ότι η δουλειά προχωράει με το να κάνετε τη βασική εργασία τακτικά και συνεχώς.

Ο νόμος των μεγάλων αριθμών
Όποιος δε σταματά να κάνει τη βασική εργασία ενεργοποιεί αυτομάτως ένα νόμο, που είναι η βάση για την επιτυχία στο δικτυακό μάρκετινγκ. Είναι ο νόμος για αυτούς που πραγματικά δουλεύουν με ζήλο, εξασφαλίζοντας τη σιγουριά της επιτυχίας.
Τι περιλαμβάνει αυτός ο νόμος; καταρχήν δεν είναι κάποιος νόμος ο οποίος βγαίνει από την πείρα κάποιων ή είναι μια ψυχολογική γνώμη. Είναι ένας νόμος τον οποίο μας χάρισε πριν περίπου 200 χρόνια ο μαθηματικός Friedrich Gauss: "ο νόμος του μέσου όρου".

Μεταφρασμένος πάνω στη δική μας δουλειά σημαίνει: όποιος κάνει μια σειρά τηλεφωνημάτων για να κλείσει κάποια ραντεβού με πελάτες ή για παρουσίαση δουλειάς, λαμβάνει ίσως αρκετές αρνητικές απαντήσεις, ανάμεσα όμως σε αυτές θα υπάρξουν και θετικές. Μπορεί να χρειαστεί να τηλεφωνήσει σε τέσσερα ή σε εφτά για να κλείσει κάποιο ραντεβού.

Έτσι κάπως λειτουργεί και η συζήτηση με τους σπόνσορες. Όποιος κάθε μέρα διηγείται την ιστορία του, θα συναντήσει πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι θα τον περάσουν για τρελό, θα γελάσουν εις βάρος του ή απλώς θα δείξουν αδιαφορία για την δουλειά του. Θα υπάρξουν όμως και άτομα, τα οποία και θα γραφτούν ως συνεργάτες. Μπορεί να είναι κάθε τέταρτος ή κάθε έβδομος, το ποσοστό το βρίσκει ο καθένας μόνος του. Γεγονός είναι: Όποιος συζητάει, σπονσάρει νέους συνεργάτες. Όποιος δείχνει τα προϊόντα του συζητώντας για πωλήσεις, κερδίζει νέους πελάτες. Είναι πραγματικά τόσο απλό; Είναι! Βέβαια δεν θα πρέπει να μπερδέψουμε την λέξη απλό με την λέξη εύκολο. Εύκολη δεν είναι αυτή η εργασία. Πρέπει και μετά από 9 ανεπιτυχή τηλεφωνήματα να σηκώσουμε για δέκατη φορά το ακουστικό και χαμογελαστά να κλείσουμε ραντεβού. Αυτό απαιτεί υπομονή και γερή κράση. Σκοπός είναι και μετά από πέντε ανεπιτυχή τηλεφωνήματα να τηλεφωνήσουμε στον έκτο ενδιαφερόμενο και να τον καλωσορίσουμε με ζεστό χαμόγελο και να δούμε σ' αυτόν ένα πετυχημένο άνθρωπο του δικτυακού μάρκετινγκ, άσχετα αν κάνει τις ίδιες εκνευριστικές ερωτήσεις με τους τελευταίους 30 ανθρώπους. Εάν κάποιος θέλει να περνά αυτή την δοκιμασία, γι' αυτόν ο νόμος των μεγάλων αριθμών δουλεύει με δύναμη και απόλυτη σταθερότητα. Όποιος είναι έτοιμος να τηλεφωνεί μέρα προς μέρα και να ασχολείται με την διαδικασία του σπονσαρίσματος βδομάδα προς βδομάδα για μερικά χρόνια αυτός εν μπορεί παρά να έχει επιτυχία! Με μια σοβαρή επιχείρηση ως συνεργάτη, με καλά προϊόντα και ένα δίκαιο σύστημα αμοιβών δεν υπάρχει αποτυχία στο δικτυακό μάρκετινγκ. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να σταματήσει απλά κάποιος νωρίς....Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω Skype, για μια πλήρη προσωπική ενημέρωση. Ξεκινήστε τώρα μια συνεργασία και μια νέα καριέρα μέσω της Essens.
ή καλέστε με στo τηλέφωνo 6994.21.21.21 Ζητάω συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για να συνεργαστούμε και να βάλουμε την Αλόη (Aloe Vera) και το πρωτόγαλα (Colostrum) σε όλα τα σπίτια και στην καθημερινή διατροφή όλων των Ελλήνων. 
Χρήστος Βαλσαμίδης

Share
Hi, please click Start to chat to our administrator