www.valsamidis.com

Welcome to Essensteam Network

 
Christos Valsamidis Blog

Αυτή τη στιγμή

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 57 επισκέπτες και κανένα μέλος

Στατιστικά

1176566
Σήμερα
Εχθές
Εβδομαδιαίο
Μηνιαίο
Συνολικά
575
428
2152
9460
1176566
QR-Code
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)
Never-Give-Up

Bill Gates ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ασχολείται πλέον με αγαθοεργίες.

Όλοι γνωρίζουμε το τι απέγινε αυτή "η ψυχή"… Ο ιδρυτής της Microsoft μετέτρεψε αυτή την μικρή εταιρία σε εταιρία κολοσσό που δημιουργεί τις εξελίξεις της πληροφορικής σε όλο τον πλανήτη. Είναι συνεχώς στο Νο1 ή Νο2 των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο και τα τελευταία χρόνια  τα έχει αφιερώσει σε «φιλανθρωπικό έργο».

microsoft-1978Τι έγινε όμως με τους υπόλοιπους της παρέας; Είχαν αρκετή υπομονή, όραμα και εργατικότητα να γίνουν και αυτοί πάμπλουτοι και πετυχημένοι ή τα παράτησαν τα πρώτα «άγουρα» χρόνια;  Η Microsoft τελικά εξελίχθηκε σε εταιρία που έκανε πάρα πολλούς υπαλλήλους, μετόχους, συνεργάτες και επενδυτές πάμπλουτους!!! Τι έγινε όμως με εκείνους τους πρώτους; Τα πρώτα χρόνια, όταν όλα φαινόντουσαν «δύσκολα»!!!

Βλέπω τα τελευταία χρόνια στο Δικτυακό Marketing που κινούμε, ανθρώπους που με την πρώτη δυσκολία τα παρατάνε… Είναι άραγε αυτό αναπόφευκτό; Μπορώ να κάνω κάτι για να το σταματήσω. Φταίω εγώ ή είναι στη  φύση των ανθρώπων να τα παρατάνε μετά τις πρώτες μικρές δυσκολίες;

Κατα τη γνώμη μου, η Essens θα γίνει ο επόμενος μεγάλος Κολοσσός στο Δικτυακό Marketing, ειμαστε ακόμα στην αρχή και κάποιοι απο τους συνεργάτες της θα γίνουμε πραγματικά πλούσιοι με μεγάλα παθητικά εισοδήματα κάθε μήνα. Επειδή τα παραπάνω ερωτήματα με απασχολούν έκανα μια μικρή έρευνα στην μεγαλύτερη εταιρία πληροφορικής στον πλανήτη. Ως πληροφορικάριος απο μικρό παιδί, έζησα όλες σχεδον τις φάσεις την Microsoft και είμαι ένας απο αυτούς που γνώριζαν το Ms Dos και τα Windows Vesion 1.0.

Έκανα μια μικρή έρευνα για να δω που βρίσκονται σήμερα οι πρώτοι υπάλληλοι Microsoft, αυτοί που βρίσκονται στην κλασική φωτογραφία του 1978. Μια αναμνηστική φωτογραφία λίγο πριν η Microsoft φύγει από τα πρώτα γραφεία της στο  Albuquerque για  να μετακομίσει στο Seattle.


andrea-lewisΗ Andrea Lewis έγινε συγγραφέας μυθιστορημάτων και ανεξάρτητη δημοσιογράφος.

Η Andrea Lewis ήταν το μόνο άτομο της ομάδας με καταγωγή από το Albuquerque.  Ήταν η συγγραφέας των τεχνικών εγχειριδίων της Microsoft δηλαδή των εντύπων που εξηγούσαν τις δυνατότητες των προγραμμάτων της Microsoft. Έφυγε από τη Microsoft το 1983, και έγινε ανεξάρτητη δημοσιογράφος και συγγραφές.


maria-woodΗ Maria Wood μήνυσε την Microsoft δύο χρόνια αργότερα

Η Maria Wood ήταν υπεύθυνη αρχειοθέτησης στην  Microsoft, και παντρεμένη με τον Steve Wood που βρίσκεται και αυτός στην ίδια φωτογραφία. Έφυγε από την Microsoft το 1980 κάνοντας μήνυση για διακρίσεις λόγω φύλου. Οργάνωσε όλες τις γυναίκες υπαλλήλους σε μια mini επανάσταση. Η Microsoft ρύθμισε δικαστικά την υπόθεση. Μετά από αυτό δεν φαίνεται να έχει κάνει κάτι άλλο. Μεγάλωσε τα παιδιά της και έγινε Εθελόντρια σε διάφορους σκοπούς.

paul-allenΟ Paul Allen ξοδεύει τα δισεκατομμύρια του στον αθλητισμό.

Μετά τον Bill Gates, ο Paul Allen είναι ο πιο πετυχημένος και γνωστός στο group. Ο Allen είναι ο άλλος συνιδρυτής της Microsoft. Είναι ο 37ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Είναι ιδιοκτήτης των ομάδων Portland Trailblazers και Seattle Seahawks, κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα γιοτ στον κόσμο και άλλα πολλά.


bob-orearΟ Bob O'Rear ασχολήθηκε με την Κτηνοτροφία

Ο Bob O'Rear ήταν ένας από τους παλιότερους εργαζόμενους στην Microsoft. Είχε εργαστεί για τη NASA στον έλεγχο της αποστολής όταν προσσεληνωθήκαμε στο. Στην Microsoft ήταν υπεύθυνος των Μαθηματικών και βασικός δημιουργός του κώδικα του MS-DOS και της λειτουργικότητας του στα PC της IBM. Έφυγε από την Microsoft το 1983 και γύρισε  στο σπίτι του στο Texas. Ασχολήθηκε με την κτηνοτροφία και δημιούργησε κάποιες μικρές τοπικές επιχειρήσεις.

bob-greenbergΟ Bob Greenberg έφτιαξε τις κούκλες Cabbage Patch Kids

Ο Bob Greenberg έφυγε από την  Microsoft το 1981 αφότου βοήθησε την εταιρία να φτιάξει την νέα έκδοση της γλώσσας προγραμματισμού BASIC. Όταν έφυγε βοήθησε την οικογένεια του να αναπτύξει τις κούκλες Cabbage Patch Kid, που σημείωσαν τεράστια επιτυχία σε πωλήσεις τη δεκαετία του 1980. Σήμερα ασχολείται με προγράμματα εκπαίδευσης golf.


marc-mcdonaldΟ Marc McDonald έφυγε από τη Microsoft ως ρομαντικός προγραμματιστής επειδή ήταν αντίθετος στην γιγάντωση της και την αυξανόμενη εμπορικότητα της.

Ο Marc McDonald ήταν ο πρώτος υπάλληλος της εταιρίας και έφυγε το 1984, επειδή ήταν αντίθετος στην γιγάντωση της και την αυξανόμενη εμπορικότητα της. Μετά την αποχώρηση του εργάστηκε στην Asymetrix και αργότερα στην  Design Intelligence μια εταιρία πληροφορικής από το Seattle, η οποία εξαγοράστηκε από την Microsoft το 2000. Έτσι λοιπόν κατέληξε και πάλι να εργάζεται για την  Microsoft!

gordon-letwinΟ Gordon Letwin, ο μακροβιότερος υπάλληλος μετά την Bill Gates

Ο Gordon Letwin έμεινε στην εταιρία μέχρι το 1993, ο δεύτερος μακροβιότερος από όλους τους υπαλλήλους της εταιρία (μετά τον  Gates). Ήταν προγραμματιστής και ο δημιουργός του Compiler που έπαιρνε τις εντολές της Basic και τις μετέφραζε σε γλώσσα μηχανής Assembly που ο υπολογιστής μπορούσε να καταλάβει. Έφυγε πάμπλουτος το 1993 για «να συνεχίσει τη ζωή του ήρεμα» όπως είπε ο ίδιος. Η περιουσία του εκτιμάται πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια. Έχει ένα ράντσο στην Αριζόνα και ασχολείται με δωρεές για περιβαλλοντικούς λόγους.

steve-woodSteve Wood ίδρυσε την Wireless Services Corp.

Ο Steve Wood είναι ο σύζυγος της Maria Wood, που έφυγε από την Microsoft μηνύοντας την για διακρίσεις ανάμεσα στα φύλα. Ίδρυσε την Wireless Services Corp., μια εταιρία αποστολής μηνυμάτων σε κινητά τηλέφωνα το 1996. Αργότερα η εταιρία μετονομάστηκε σε Single Point και είναι σήμερα ο πρόεδρος. Η περιουσία του ζεύγους υπολογίζεται στα  15 εκατομμύρια δολάρια.


bob-wallaceΟ Bob Wallace έγινε χρήστης ψυχεδελικών ναρκωτικών

Ο Bob Wallace είναι ένας από τους πρώτους αποχωρήσαντες από την εταιρία. Ξόδεψε όλα τα λεφτά του στην έρευνα ψυχεδελικών ναρκωτικών ενώ ταυτόχρονα ίδρυσε την εταιρίας πληροφορικής  Quicksoft. Το 2002 πέθανε από πνευμονία.jim-laneΟ Jim Lane έφυγε για να δημιουργήσει τη δική του εταιρία

Ο Jim Lane μετακόμισε από το Denver για να εργαστεί στην αρχάρια Microsoft το 1978. Ήταν υπεύθυνος  για τη δημιουργία κώδικα προγραμματισμού για τους μικροεπεξεργαστές της Intel. Έφυγε από την Microsoft το 1985. Ο λόγος για τον οποίο έφυγε ήταν όπως έλεγε ο ίδιος "Έφυγε ο ενθουσιασμός μου και η Microsoft δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει." . Σήμερα ο Lane έχει την δική του εταιρία πληροφορικής και συμβουλευτικών υπηρεσιών και ζει στο Mercer Island στην  Washington, ένα πανέμορφο μέρος με υποδομές υψηλής τεχνολογίας,  μαζί με τη γυναίκα του και τα τρία τους παιδιά.

Τα συμπεράσματα δικά σας….

Καλή συνέχεια, καλή δύναμη σε όλους εσάς τους συνεργάτες της ομάδας μας στην Essens που είστε και θα παραμείνετε μαζί μας.

Χρήστος ΒαλσαμίδηςΕπικοινωνήστε μαζί μου μέσω Skype, για μια πλήρη προσωπική ενημέρωση. Ξεκινήστε τώρα μια συνεργασία και μια νέα καριέρα μέσω της Essens.
ή καλέστε με στo τηλέφωνo 6994.21.21.21 Ζητάω συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για να συνεργαστούμε και να βάλουμε την Αλόη (Aloe Vera) και το πρωτόγαλα (Colostrum) σε όλα τα σπίτια και στην καθημερινή διατροφή όλων των Ελλήνων. 
Χρήστος Βαλσαμίδης

Share
Hi, please click Start to chat to our administrator