www.valsamidis.com

Welcome to Essensteam Network

 
Christos Valsamidis Blog

Αυτή τη στιγμή

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 64 επισκέπτες και κανένα μέλος

Στατιστικά

1176573
Σήμερα
Εχθές
Εβδομαδιαίο
Μηνιαίο
Συνολικά
582
428
2159
9467
1176573
QR-Code
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,
1314Μια δύσκολη χρονιά μας αποχαιρετά και μια ακόμα πιο δύσκολη ήρθε. Πριν από ένα χρόνο είχα αναρτήσει και αποστείλει ένα ενημερωτικό δελτίο σε όλο το τότε δίκτυο και είχα γράψει την άποψη μου για τον χρονικό συνδυασμό της χρονιάς 2013 και Essens. Το σλόγκαν μου ήταν «Τα δίνουμε όλα για ένα χρόνο και παίρνουμε το παιχνίδι της Essens πάνω μας».

Είχα γράψει πολύ καθαρά πως το 2013 ήταν μια κρίσιμη χρονιά και ότι ψάχνουμε τους ανθρώπους που θα κτίσουν τη δική τους επιχείρηση μαζί με την Essens μια εταιρία μόλις 4-5 μηνών στην ελληνική αγορά. Μια νέα εταιρία που μας έδωσε μια νέα και τεράστια ευκαιρία. Σας είχα υποσχεθεί ότι θα δουλέψουμε σκληρά αλλά ταυτόχρονα θα περάσουμε και πολύ όμορφα, μέσα από ταξίδια, νέες εμπειρίες, βραβεύσεις και χρήματα.

Μέσα στο 2013 διοργανώσαμε δεκάδες σεμινάρια σε Ελλάδα και Κύπρο, αυξήσαμε τον αριθμό των συνεργατών μας σε πάνω από 4.500 άτομα, διοργανώσαμε μεγάλες εκδηλώσεις και αρκετοί από εμάς ξεπεράσαμε το 4ψήφιο μηνιαίο bonus.

Φεβρουάριος 2013
Μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες μεταβήκαμε και επισκεφθήκαμε τα κεντρικά της Essens στο Brno της Τσεχίας σε ένα 6ήμερο ταξίδι. Περάσαμε από το Βελιγράδι, Σουμποτίτσα,  Βουδαπέστη και Μπρνό.

Απρίλιος 2013
Οργανώσαμε ένα Ειδικό 3ήμερο Σεμινάριο ανερχόμενων στελεχών στο Bansko της Βουλγαρίας. Σε αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο δώσαμε τις βάσεις της εργασίας και της μελλοντικής ανάπτυξης.

Μια εβδομάδα μετά, στις 20/04 μεταβήκαμε οδικώς στη Βουδαπέστη πάνω από 60 συνεργάτες για να παρευρεθούμε στο πρώτο Διεθνές Mega Meeting της Essens που έγινε στο Radisson Inn Hotel. Στο meeting αυτό ομιλητές στο πρώτο μέρος ήταν ο dr Kraijeck από την φαρμακευτική εταιρία Favea που κατασκευάζει τα συμπληρώματα διατροφής μας, ο κος Juri Stepanek διευθυντής της Ingredia της εταιρίας που μας προμηθεύει το πρωτόγαλα Colostrum.Στο δεύτερο μέρος εγώ, ως διεθνής εμπειρογνώμονας και επι σειρά ετών δικτυωτής σε εταιρία με Aloe Vera, έκανα μια ομιλία στην οποία συνδύασα τις θεραπευτικές ιδιότητες της αλόης  με τα προϊόντα μας και με τον τρόπο που μπορεί να επιτύχει κάποιος την κλίμακα του 28% στο Marketing Essens. Την ομιλία μου μπορείτε  να την παρακολουθήσετε στο κανάλι μου στο youtube.

Ιούνιος 2013
Ταξίδεψα μαζί με τους Καλύτερους της Essens Ευρώπης για 10 ημέρες στην Τουρκία, στο ετήσιο ταξίδι των Manager της Essens. Μόνο η Essens προσφέρει τέτοιο εταιρικό ταξίδι, με όλα τα έξοδα πληρωμένα σε 5* ξενοδοχείο, Full Extra All Inclusive για 7 διανυκτερεύσεις στην Αντάλυα και 2 ημέρες στην Κωνσταντινούπολη στην τόσο χαμηλή κλίμακα του 17% (4.000 πόντοι μηνιαίος τζίρος). Με ξενάγηση στις συνεργαζόμενες εταιρίες Seluz και Erte είχα την ευκαιρία να δω το Ηλεκτρονικό άρωμα Devobis, προϊόν που η Essens το κυκλοφόρησε μέσα στον Νοέμβριο.

Σεπτέμβριος 2013
Έναρξη της Essens στην Κύπρο. Μια μεγάλη επιτυχία του δικτυου μας που καταφέραμε με συντονισμένες προσπάθειες περίπου ενός έτους να ανοίξουμε την Κυπριακή αγορά. Με γραφεία στη Λευκωσία και ένα δίκτυο που μόλις ξεπέρασε τα 1.500 άτομα μέσα σε λίγους μήνες. Δώσαμε την ευκαιρία στους Κύπριους αδερφούς να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία της Essens και σύντομα όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε και την επόμενη διέξοδο μας στην προσπάθεια μας να ανοίξουμε την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας. Νέοι Αρχηγάρες αναπτύχθηκαν σχεδόν άμεσα μέσα στους πρώτους 2-3 μήνες λειτουργίας. Συγχαρητήρια σε όλους τους τρελοΚυπραίους που δίνουν και σε εμάς τους Ελλαδίτες λίγο απο τον ενθουσιασμό και τη δύναμη τους.

Οκτώβριος 2013
Μεταβήκαμε στη Βουδαπέστη για να παρευρεθούμε στα 2α γενέθλια της Essens σε μια 2ήμερη εκδήλωση - όνειρο. Διαμονή σε ξενοδοχείο ποταμόπλοιο. Gala σε εστιατόριο ποταμόπλοιο και επίσης διαμονή στο Ramada Spa Center, ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης. Βραβεύσεις των καλύτερων από την ομάδα μας. Στιγμές που θα μας συνοδεύουν μια ζωή.
Επίσης με την ευκαιρία του ταξιδιού μας στη Βουδαπέστη, επισκεφθήκαμε τα κεντρικά της Essens στο Brno της Τσεχίας και επίσης την φαρμακευτική εταιρία FAVEA που κατασκευάζει τα διατροφικά μας.
Μέσα στο 2013 μόνο στο δίκτυο μας!!!!

Είχαμε 4 νέους 28% Silver Managers
Είχαμε 2 νέους συνεργάτες 25%
Είχαμε 3 συνεργάτες 20%
Είχαμε 6 νέους συνεργάτες 17%
Το δίκτυο μας (σας) αυξήθηκε κατα 3.800 άτομα
Κάναμε ετησίως συνολικά περίπου 300.000 πόντους
Κάναμε ρεκόρ μηνιαίου τζίρου κοντά στους 50.000 πόντους
Και μοιράστηκε στο δίκτυο μας συνολικό ετήσιο bonus περίπου 77.000€ !!!!

2014-calendarΚαι για το 2014;

Τα καλύτερα έρχονται… Μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2014 σας έχουμε ετοιμάσει…

1. 3ήμερο Διεθνές σεμινάριο ανερχόμενων στελεχών στην Ελλάδα.
2. Απονομές αυτοκινήτων Opel Corsa στους δικαιούχους (έναρξη προγράμματος έγινε τον Οκτώβριο).
3. Ταξίδι επίσκεψη στα κεντρικά της Essens στην Τσεχία – Ingredia – Favea με το δίκτυο Ελλάδος - Κύπρου.

Να μην ξεχνάμε το ταξίδι στην Τουρκία για τους επιτυχόντες του 17% με min 300€ μηνιαίο bonus. Οι προϋποθέσεις λήγουν τον Φεβρουάριο!!!

Και αρκετές ακόμα εκπλήξεις….

Τα παραπάνω νούμερα ήρθαν μετά από σκληρή δουλειά.. Όσοι με γνωρίζουν καλά, με θυμούνται να λέω συχνά ότι
«Αν δεν ελέγξεις εσύ τη δική σου ζωή, θα βρεθεί κάποιος άλλος, πολύ πρόθυμος να την ελέγξει»
Οπότε… Αν είστε αρχηγοί ελάτε να ελέγξετε τη δική σας ζωή 100%
Όσοι δεν είστε ακόμα, ελάτε να «σας την ελέγξουμε εμείς»…. Μέχρι να είστε έτοιμοι να ορίσετε τη δική σας τύχη…

Σας εύχομαι καλή χρονιά και ευλογημένο το 2014.
Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω Skype, για μια πλήρη προσωπική ενημέρωση. Ξεκινήστε τώρα μια συνεργασία και μια νέα καριέρα μέσω της Essens.
ή καλέστε με στo τηλέφωνo 6994.21.21.21 Ζητάω συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για να συνεργαστούμε και να βάλουμε την Αλόη (Aloe Vera) και το πρωτόγαλα (Colostrum) σε όλα τα σπίτια και στην καθημερινή διατροφή όλων των Ελλήνων. 
Χρήστος Βαλσαμίδης

Share
Hi, please click Start to chat to our administrator