www.valsamidis.com

Welcome to Essensteam Network

 
Christos Valsamidis Blog

Αυτή τη στιγμή

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 72 επισκέπτες και κανένα μέλος

Στατιστικά

1176581
Σήμερα
Εχθές
Εβδομαδιαίο
Μηνιαίο
Συνολικά
590
428
2167
9475
1176581
QR-Code
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)
break-chains

Κάποτε εργαζόμουν σε ένα κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών συσκευών. Ακόμα έχω στο αρχείο μου τα εκκαθαριστικά μισθοδοσίας εκείνου του καιρού.

Μιλάμε για τα έτη 1997-1999. Μισθός μαζί με τα bonus περίπου 430ευρώ. Ωράριο 09:00 - 21:00 κάθε μέρα, σπαστό, με διάλλειμα 14:00-17:00 κάθε μεσημέρι. Δουλειά και κάθε Σάββατο μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.
Θυμάμαι ότι έμπαινα στο μαγαζί το πρωί της Δευτέρας και έβγαινα το Σάββατο το απόγευμα.. Όλη μέρα σε ένα χώρο, μια ολόκληρη ζωή. Έβλεπα τους συναδέλφους να δουλεύουν εκεί 15 και 20 χρόνια. Κάθε μέρα, όλη μέρα για μια ολόκληρη ζωή. Ήμουν 25 ετών και υπήρχαν άνθρωποι εκεί μέσα που εργάζονταν στο ίδιο μέρος επι 25 χρόνια...
Καθόλου ξεκούραση, λίγες ημέρες διακοπές το καλοκαίρι και το χειρότερο; Αν είσαι "μάγκας", πήγαινε για ένα μπάνιο σαν άνθρωπος το απόγευμα του Σαββάτου στη Χαλκιδική... και γύρνα πίσω με την μεγάλη επιστροφή στη Θεσσαλονίκη της Κυριακής... Να φτύσεις το γάλα της μάνας σου για πάνω από 4 ώρες επιστροφή για μια απόσταση 45 λεπτών...

Το ίδιο προοριζόμουν να κάνω και εγώ.

Άλλοι συνάδελφοι πάλι, πήγαν να δουλέψουν για λίγους μήνες και έμειναν λίγα χρόνια. Εγκλωβισμένοι μιας και θεωρούσαν ότι το περιβάλλον εκεί είναι ασφαλές.. "Που να βρούμε χρόνο να ψάξουμε για άλλη δουλειά"; "Που θα βρεις καλύτερα"; "Ποιός είσαι εσύ και μου θέλεις μεγαλεία"; "Αυτό μάθαμε, αυτό θα κάνουμε", "E και τι να κάνουμε, δεν βλέπεις τι γίνεται εκεί έξω";

Από τον πρώτο χρόνο κιόλας κατάλαβα ότι η θέση του υπαλλήλου ΔΕΝ μου ταιριάζει. Και τι με αυτό όμως; Χωρίς σπουδές και Χωρίς πανεπιστημιακά πτυχία που πας ρε μεγάλε; Έτσι νόμιζα.

Μέχρι που ήρθα σε επαφή με το δικτυακό Marketing και ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΜΕΣΩΣ το μεγαλείο της ιδέας....

δλδ

Ένας απλός κοινός θνητός... Χωρίς πανεπιστημιακές σπουδές, χωρίς γνώσεις του χώρου του Marketing, χωρίς καθόλου ελεύθερο χρόνο στην αρχή, χωρίς ούτε ένα ευρώ στην τσέπη του... Να ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ να αλλάξει τη ζωή του ριζικά ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Σήμερα, 13 χρόνια μετά την πρώτη μου γνωριμία με το Δικτυακό Marketing έχω να σας πω οτι είναι ότι ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ... Ένα δώρο που εκμεταλλεύτηκα για να βγω απο την φυλακή που μας έχουν βάλει.. Να ζήσω Ελεύθερος, έξω από το Matrix που άλλοι έχουν σχεδιάσει για εμάς.

Και το πιο σημαντικό;

Ότι χτίζεις, είναι και μένει στο όνομα σου.

Γράφω αυτή την ανάρτηση γιατί πέρυσι στο τέλος του Σεπτέμβρη 2012, το δίκτυο που ξεκίνησα να χτίζω με την Essens, σε αυτή την νέα και πολύ σοβάρη προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί ήταν 34 άτομα..
Εχθές το βράδυ, λιγότερο από ένα χρόνο δλδ, το δίκτυο έγινε 3002. Σχεδόν Εκατονταπλασιάστηκε....

3002partners

Και αυτό ακριβώς εννοώ... Ένας απλός κοινός θνητός ΜΠΟΡΕΙ... Αν το θέλει αλλάξει τη ζωή του παρέα με την Essens και μαζί μας.

Δεν σταματώ ποτέ να αναζητώ τους επόμενους ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να αλλάξουν τη ζωή τους και να καταφέρουν να υλοποιήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους όνειρα.

Σας προσκαλώ σε αυτό το ταξίδι που θα συνεχίσουμε όλοι μαζί και φέτος, ολόκληρο το Φθινόπωρο-Χειμώνα-Άνοιξη...


Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω Skype, για μια πλήρη προσωπική ενημέρωση. Ξεκινήστε τώρα μια συνεργασία και μια νέα καριέρα μέσω της Essens.
ή καλέστε με στo τηλέφωνo 6994.21.21.21 Ζητάω συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για να συνεργαστούμε και να βάλουμε την Αλόη (Aloe Vera) και το πρωτόγαλα (Colostrum) σε όλα τα σπίτια και στην καθημερινή διατροφή όλων των Ελλήνων. 
Χρήστος Βαλσαμίδης

Share
Hi, please click Start to chat to our administrator