www.valsamidis.com

Welcome to Essensteam Network

 
Christos Valsamidis Blog

Αυτή τη στιγμή

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 33 επισκέπτες και κανένα μέλος

Στατιστικά

1189870
Σήμερα
Εχθές
Εβδομαδιαίο
Μηνιαίο
Συνολικά
270
450
2236
8676
1189870
QR-Code
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
karkinogona allantika pagkosmios organismos ugeiasΑνακοινώθηκε η πολυαναμενόμενη ετυμηγορία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για αλλαντικά και φρέσκο κόκκινο κρέας και δεν πρόκειται να χαροποιήσει καθόλου τους κτηνοτρόφους και τη βιομηχανία παραγωγής των εν λόγω προϊόντων.

Όπως μας μεταφέρει το BBC, τα επεξεργασμένα κρέατα –όπως μπέικον, λουκάνικα και ζαμπόνσυνδέονται άμεσα με την εκδήλωση καρκίνου.

Η σχετική έκθεση του ΠΟΥ, η οποία δημοσιεύεται στην έγκριτη επιστημονική επιθεώρηση Lancet Oncology, αναφέρει πως 50 γραμμάρια επεξεργασμένου κρέατος την ημέρα –δηλαδή λιγότερο από δύο φέτες μπέικον– αυξάνουν τις πιθανότητες εκδήλωσης ορθοκολικού καρκίνου κατά 18%.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Vitamin CΗ βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) είναι ένα ευρέως διαδεδομένο συστατικό, το οποίο συμμετέχει στη φυσιολογία σχεδόν όλων των φυτών και ζώων. Οι άνθρωποι, άλλα ανώτερα πρωτεύοντα θηλαστικά και τα ινδικά χοιρίδια δεν μπορούν να παράγουν το δικό τους σωματικό απόθεμα σε βιταμίνη C και κατά συνέπεια χρειάζονται τακτική λήψη αυτής της βιταμίνης με τη διατροφή.

ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ
Η βιταμίνη C είναι μία ασταθής, υδατοδιαλυτή βιταμίνη που είναι ευαίσθητη στη ζέστη, τον αέρα, το νερό και τις αλκαλικές ενώσεις (π.χ. διττανθρακικό νάτριο ή σόδα μαγειρέματος). Μερικά μέταλλα, όπως ο χαλκός, μπορούν να επιταχύνουν την οξειδωτική διάσπαση της βιταμίνης C.

ΔΡΑΣΗ
Η βιταμίνη C είναι υπεύθυνη για πολλές λειτουργίες στο ανθρώπινο σώμα, εκ των οποίων ορισμένες δεν είναι ακόμη πλήρως κατανοητές. Ακολουθούν κάποιες από τις διαδικασίες στις οποίες συμμετέχει η εν λόγω βιταμίνη:
• Σύνθεση κολλαγόνου - το ενδοκυτταρικό «τσιμέντο» του σώματος.
• Ανάπτυξη και αποκατάσταση των ιστών και επούλωση των πληγών.
• Δημιουργία αντισωμάτων και διέγερση των λευκών αιμοσφαιρίων.
• Δημιουργία κορτικοστεροειδών ορμονών στα επινεφρίδια.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
pharmacy

Η Essens μας παρουσίασε ήδη τα πρώτα από τα 10 προϊόντα μιας νέας σειράς συμπληρωμάτων διατροφής με την ονομασία Οικιακό Φαρμακείο (Home Pharmacy).
Πρόκειται για συμπληρώματα διατροφής που δρουν στοχευμένα σε διάφορες παθήσεις ή παθολογικές καταστάσεις.

Για να γιορτάσουμε το γεγονός αλλά και τα δύο χρόνια της δραστηριότητας της εταιρίας στην Ελλάδα διοργανώνουμε μια πολύ μεγάλη Πανελλαδική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στο οποία είσαι επίσημα καλεσμένος.
Βασικός ομιλητής είναι ο επίσημος καλεσμένος μας ο Dr. Milan Krajicek, σχεδιαστής και κατασκευαστής των προϊόντων Home Pharmacy. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μας δείξει τον τρόπο λειτουργίας αυτών των 10 σκευασμάτων και να απαντήσει στις ερωτήσεις μας.

Τα προϊόντα Home Pharmacy σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με φαρμακευτική εποπτεία, τα συστατικά προέρχονται μόνο από φυσικές πηγές και κανένα από τα προϊόντα δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.
Τα προϊόντα home Pharmacy έχουν συγκεκριμένη δοσολογία και η χρήση τους ακολουθεί τον βιορυθμό μας. Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες χρήσης πάνω σε κάθε προϊόν. Τα προϊόντα της σειράς Home Pharmacy έχουν γνωστοποίηση στον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων και κυκλοφορούν νομιμότατα στην Ελλάδα.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
fluoride ratΤο Φθόριο είναι το όνειρο κάθε αυτοκράτορα που επιθυμεί πειθήνιους υπηκόους.

Φθόριο, Ένα Ποντικοφάρμακο Στα Δόντια Σου! Από δηλητήριο, απαραίτητο στοιχείο για την υγεία και την ομορφιά των δοντιών!!!! Παρόλο που τα φθοριούχα είναι γνωστά τοξι­κά δηλητήρια, ωστόσο επιτρέπεται να υπάρχουν στα τρόφιμα, στο νερό και σε άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης, με το επιχείρημα πως προστατεύουν από τη τερηδόνα των δοντιών. Όμως, την ίδια προστασία από την τερηδόνα μπορούν να προσφέρουν και όλα τα άλλα βαριά μέταλλα όπως ο άργυρος, ο μόλυβδος και το αρσενικό, ακόμα και το ουράνιο. Γιατί το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε ειδικά στο φθόριο και στα φθοριούχα;

«Τα φθοριούχα εν γένει είναι γενικά πρωτοπλασματικά δηλητήρια που επηρεάζουν την διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης και αναστείλουν διάφορα ένζυμα. Οι ακριβείς μηχανισμοί της δράσης τους δεν έχουν βρεθεί» Journal of the American Medical Association (JAMA), τεύχος 9-1943

Στο σημείο αυτό, έχουμε να κάνουμε με μια μοναδική ιστορία πετυχημένου marketing: Αρχικά, πώς, με την αλλαγή της δημόσιας εικόνας ενός τοξικού προϊόντος, οι βιομηχανίες προστατεύθηκαν από τις μηνύσεις που θα μπορούσαν να τους γίνουν για την απελευθέρωση του και την επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Ακολούθως, πώς ένα τοξικό απόβλητο των βιομηχανιών σιδήρου, χαλκού, αλουμινίου και λιπασμάτων, που κανονικά θα έπρεπε να τις επιβαρύνει σημαντικά με κόστος για την αποθήκευση και αδρανοποίηση του, μετατρέπεται σε ένα προϊόν με εμπορική αξία, που η πώληση του προσφέρει ένα επιπλέον κέρδος στις βιομηχανίες αυτές…

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Katechines green tea slim ss essensΟι κατεχίνες έχουν βρεθεί τα τελευταία χρόνια στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω των ενδείξεων από επιστημονικές έρευνες για τα οφέλη τους στην υγεία.

Μελετώντας την σχέση διατροφής και υγείας, η σύγχρονη βιοιατρική έρευνα ανακάλυψε ότι οι κατεχίνες παρουσιάζουν μοναδικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που σχετίζονται με τον έλεγχο του σωματικού βάρους και την πρόληψη ασθενειών που πλήτουν τις σύγχρονες κοινωνίες.

Η ρήση του Ιπποκράτη «η τροφή είναι το φάρμακό σου» και η προσέγγισή του στη θεραπεία των ασθενειών μέσα από την πρόληψη, επιβεβαιώνονται σήμερα από πληθώρα επιδημιολογικών και κλινικών ερευνών.

Διατροφικές πηγές κατεχινών
Οι κατεχίνες είναι πολύτιμα αντιοξειδωτικά που εντάσσονται στην κατηγορία των φλαβονοειδών και ανήκουν σε μια οικογένεια φυσικών χημικών ουσιών που λέγονται πολυφαινόλες.

Οι κατεχίνες υπάρχουν σε διάφορα φυτά σε μικρές ποσότητες. Την μεγαλύτερη συγκέντρωση συναντούμε στην Camellia sinensis και στο πράσινο τσάϊ που παράγεται από τα φύλλα της.

Το επίπεδο κατεχινών που περιέχει ένα φλιτζάνι πράσινο τσάϊ κυμαίνεται από 50 έως 140 mg. Ακολουθούν τροφές όπως η μαύρη σοκολάτα, τα φρούτα του δάσους και τα κόκκινα σταφύλια με 54, 44 και 22 mg κατεχινών ανά 100 γραμ. προϊόντος αντίστοιχα.

Κατεχίνες και αδυνάτισμα
Πλήθος επιστημονικών ερευνών σχετίζουν τις κατεχίνες με την απώλεια βάρους. Οι έρευνες αυτές έρχονται να επιβεβαιώσουν μετά από 1.300 χρόνια τον αρχαίο Κινέζο κλασσικό της Ιατρικής Bencao Shiyi πού έλεγε ότι «πίνοντας κάποιος τσάϊ συστηματικά γίνεται λεπτός».

Οι Wolfram et al τεκμηρίωσαν μέσα από την επισκόπιση 74 εργαστηριακών και κλινικών μελετών σε ανθρώπους και ζώα ότι η συστηματική κατανάλωση κατεχινών του πράσινου τσαγιού συμβάλλει ουσιαστικά στον έλεγχο του βάρους.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

royal

Σάββατο 19/07/2014


Χρήστος Βαλσαμίδης
14:30 Καλωσόρισμα - Καλή επιτυχία στην Προσωπική σας Ανάπτυξη.

Jaroslav Ruzicka
14:50 Η μεγάλη εικόνα της Essens. Τι ακριβώς πάμε να κάνουμε!!!
15:20 Νόμοι και Αρχές του Δικτυακού Marketing της Essens. Πως ένας συνηθισμένος άνθρωπος μπορεί να δημιουργήσει μια ασυνήθιστη περιουσία. Για ποιούς λόγους οι άνθρωποι ασχολούνται με το δικτυακό Marketing.
15:50 Διάλειμμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
slim-ssΣε λίγες μέρες η Essens θα μας φέρει το πρώτο προϊόν απο μία νέα σειρά προϊόντων με την ονομασία Οικιακό Φαρμακείο Essens, το πολυαναμενόμενο συμπλήρωμα Slim'SS.

To Slim'SS περιέχει τυποποιημένα φυτικά εκχυλίσματα σε μια κατάλληλη αναλογία μαζί με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και εκχύλισμα μαύρου πιπεριού.

Περιέχει
- Κατεχίνες απο πράσινο Τσαϊ που συμβάλλουν στον έλεγχο του σωματικού βάρους. Η δράση τους οφείλεται στο μεταβολισμό των λιπιδίων (καύση λίπους)
- Πράσινο τσάι το οποίο συμβάλλει στην αποβολή του νερού από το σώμα.
- Μαύρο πιπέρι που συμβάλλει στη φυσιολογική πέψη και τον έλεγχο του βάρους.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
youcanΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Να μάθεις για το Φαινόμενο της Σκιάς και πως αυτό ΔΕΝ σε αφήνει να ανοίξεις τα φτερά σου και να δημιουργήσεις.
Να μάθεις το ΠΩΣ ακριβώς λειτουργεί το Δικτυακό Marketing της Essens και τους "Νόμους" της Επιτυχίας.
Να προετοιμαστείς μέσα στο Καλοκαίρι, ώστε να είσαι έτοιμος στο ξεκίνημα της Εμπορικής Χρονιάς τον Σεπτέμβριο για να Εργαστείς με Γνώσεις, αυτοπεποίθηση και Όραμα.
Να Δεις ΓΙΑΤΙ κάποιοι πετυχαίνουν στη ζωή και στο επάγγελμα και άλλοι ΟΧΙ.
Να κατανοήσεις ΠΟΣΟ σημαντικά είναι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στους ανθρώπους μέσω της Essens.
Να αναπτύξεις ΟΛΕΣ εκείνες τις ικανότητες που θα σε κάνουν ΑΥΤΟΝΟΜΟ Αρχηγό, ώστε να λειτουργείς Μέσα στα Πλαίσια της Ομάδας αλλά Ανεξάρτητα!!!

ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ και να δουλέψεις για την Προσωπική και Επαγγελματική Ανάπτυξη και Επιτυχία σου!!!


royal0

ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΕΠΕΝΔΥΣΗ"
Θα αποκτήσεις Γνώσεις, εφόδια και ΔΥΝΑΜΗ.

Hi, please click Start to chat to our administrator